About Me

My photo
NEVER leave me alone without food!

Monday, 10 October 2011

"SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

.



Hey Kamu-kamu semua!

Hari ni for the first time-nya aku masuk segmen... =D

Dan blog ni pun aku baru je buat tahun ni..
So banyak lagi kena belajar!

Sila-silalah komen apa yang patut ye...

Jangan segan-segan!! ^.^

7 comments:

NasZ said...

thanx sudi join. kritikan saya utk blog ni, ni blog yg sangat baru. banyak yang bleh diimprove. header tu kalau centerkan, lagi cantik. cara nak centerkan, awak google je. mesti ada. lagi satu, kalau bleh remove word verification sebab agak susah org nak komen. ini pun awak google je, mesti ada.

MOHD NASER.com

Yatie Awang said...

akak pun join

oooo...blog baru ek, so tak ada apa yang nak di komen, cuba mana2 blog yg akak masuk, kalau boleh tak nak ada verification word tu, memang menyusahkan sikit nak komen

KiMiE said...

singgah,follow,n komen..blog baru dan sangat kemas..cuma word verification tu kalo boleh buang yer?

jom kritik : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

hafiz said...

ok dah ni. cuma banyakkan entri.hehehe


Entry terbaru aku "SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

=)

✿Cik Suer✿ said...

komen cik suer: belog ni ok da.. xda pa2 nak kritik.. ngee ^__^

fiezah91 said...

hye.datang dari segmen yea? hehe.blog baru lagik ni boleh diimprove lagi.apa pun, semuanya dah ok. apa pun teruskan usaha dan selamat berblogging ye.

jom kritik blog saya pulak :)

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!
dtg dr segmen yg same.. blog dh ok.. cume ape kate ltak shoutbox, ngehehe..

jmput komen blog sy ye:
http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html